Slagers

Vind bij u in de buurt een slager die werkt met Fribernevlees. Ze vertellen graag over henzelf, de winkel en waarom zij hebben gekozen voor Friberne.
Lees verder

Slager van de maand

De slager die we deze maand in het zonnetje willen zetten is Keurslagerij Thijs van der Meer. Deze slager bevindt zich in Workum,  de passie en ambacht voor het slagers vak van deze slager en zijn medewerkers is terug te proeven in de vele huisgemaakte producten.  
Lees verder

Recepten

In het algemeen geldt dat Fribernevlees niet veel smaakmakers nodig heeft. Het smaakt al intens lekker. Wil je toch een keertje afwisselen, bekijk dan onze aanbevolen recepten.
Lees verder

Restaurants

Bekijk hier de lijst van restaurants die al werken met Friberne! Menukaarten van restaurants veranderen natuurlijk met een behoorlijke regelmaat. Het kan dus zijn dat een bepaalde periode geen Friberne op de kaart staat van deze restaurants. Houd daarom goed de menukaart van het restaurant in de gaten, of vraag er naar in het restaurant.
Lees verder

In beeld

Friberne is al verschillende keren in beeld geweest, zoals bij Rob’s Grote TuinVerbouwing. U kunt ook een filmpje bekijken over een van onze boeren!  
Lees verder

FAQ

Heb je naar aanleiding van deze website nog vragen, bekijk dan onze FAQ. Staat je vraag er niet bij, stuur dan gerust een email, wij beantwoorden deze graag!
Lees verder