Ingrediënten

Voor 4 personen  
  • 1500 g varkensrug
  • 250 ml klem bier
  • 5 g grill kruiden
  • 500 g witte asperges (geschild)
  • 3 st tomaat
  • 1 st venkel
  • 100 g lamsoren
  • 200 g hoemoes (nature)
  • 8 st broodjes
  • 100 g spinazie blaadjes
  • 150 g bieze salade

Bereiden

Bereidingstijd: 100 min.
 

Injecteer de varkensrug met bier(doormiddel van spuit en naald ) wrijf de rug stevig in met grill kruiden en rijg het vlees aan het spit.
Gaar de rug indirect 1 uur op 170 graden op een kern tempratuur van 48 graden.
Snijd de venkel, asperges en tomaat in kleine stukjes en leg ze in de bakpan. Doe er ½ dl water en een snufje zout bij en gaar dit 10 minuten op de bbq, voeg de lamsoren erbij en houd warm.
Rooster het brood en besmeer het met hoemoes.
Maak de spinazie aan met de Bieze salade en serveer alles samen op tafel .